27-03-2016

Lidt om mine hulmønstre

Jeg har nu designet 50 hulmønstre til min Silverreed SK 840. Der vil blive lagt billeder ind af dem, når jeg får strikket de sidste. Jeg kan se, at de alle bliver fine.

Når jeg bliver grebet af at "lege med linjer" er jeg ikke til at stoppe igen. Jeg har oplevet det før. Jeg kan sidde ved computeren i timevis. Det sjove er, at jeg skal ikke "ville" konstruere noget Hvis jeg gør det, så bliver det altid noget, der skal kasseres.

 

20-03-2016

Billede

Endnu et. Jeg har lavet mange hulmønstre.

20-03-2016

hulmønstre

Et stort mønster.

20-03-2016

Hulmønstre

 

Jeg har, som før skrevet, lavet en del hulmønstre om fra Brother til Silverreed. Det har jeg fået meget tid til at gå med, og jeg har også måttet erkende, at de hulmønstre kræver megen tålmodighed på en Silverreed. 

Hvad gør man så?

Jo, jeg satte mig for, at så måtte jeg finde ud af, at lave nogle nye hulmønstre til min Silverreed.

Det har jeg gjort, jeg har også strikket en "pralerække" med de nye mønstre. Pralerækken skal nok komme ind på siden her.

Jeg havde lavet en del mønstre. Nogen var gode, andre skal kasseres igen. Jeg gik i tænkeboks, og spekulerede meget på selve opbygningen af disse mønstre. Det resulterede i 10 nye mønstre, som efter min egen mening, er fine. Maskinen opførte sig eksemplarisk, og smed ikke nogen masker af, og de blev til en "pralerække".

Jeg fandt også ud af, at Silverreed er ikke nogen "sart" maskine. Om den starter hulmønster fra højre eller venstre side, betyder ikke noget, bare maskerne bliver flyttet i overensstemmelse med symbolerne til hulmønster.

Lige nu, er jeg meget glad for min Silverreed og Designaknit. 

11-11-2015

Billede

Så er nederdelen færdig. Den er strikket i tre tråde uld 28/2 superwash. Strikket på maskestr. 7
Modellen er lavet i Designaknit 8.
Garnet er fra AC-Strik.
Jeg er i tvivl om jeg vil presse den. Den er ikke presset efter vask.